De ervaring van Inge

De Willibrordusschool is de school die voor ons het meest nabij is en ook op de veiligste manier te bereiken is. Ikzelf ben in deze wijk opgegroeid en heb ook onderwijs gevolgd op de Willibrordusschool. Het plezier dat ik op school heb gehad, zie ik nu terug bij onze Meis. Ze gaat iedere dag met plezier naar school toe en komt enthousiast weer naar huis. Als ouders vinden wij het fijn om te zien dat Meis zich goed voelt op school en de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

De school heeft een open karakter, ouders worden bij veel zaken betrokken. Dat kan zijn voor hulp bij activiteiten, maar ook via ouderportaal. Op ouderportaal verschijnen regelmatig foto’s, lesbrieven etc. waardoor je echt een kijkje krijgt in de lesdag van je kind. De leerkrachten wachten de leerlingen iedere ochtend buiten op en brengen de leerlingen weer naar buiten op het einde van de dag. Dit maakt het mogelijk om even iets aan de leerkracht door te geven voor aanvang of op het einde van de lesdag. Daarnaast word je regelmatig uitgenodigd voor gesprekjes op school of om binnen te lopen om de werkjes van

je kind te bekijken. Je hoort er als ouders echt bij, wat maakt dat je als ouders, school en leerling echt samen kunt werken. 

Inge, moeder van Meis.

Cookie instellingen